Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση-Απάντηση του Δήμου Ελευσίνας σε δημοσιεύματα σχετικά με το Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες


Ο Δήμος Ελευσίνας απαντώντας  σε δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» είναι η αγορά προϊόντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ στις πιο συμφέρουσες τιμές

      Ο Δήμος Ελευσίνας είναι από τους λίγους δήμους της χώρας, που εξαρχής στάθηκε αλληλέγγυος σε όλους τους συμπολίτες μας, συμμετέχοντας στη διοργάνωση του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ δυναμικά, προχωρώντας για 9η φορά το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, με νέα διανομή. Βασική μέριμνα του Δήμου είναι η παροχή πιστοποιημένων προϊόντων από ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ (βάσει της κείμενης νομοθεσίας).

      Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στον τύπο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας ενημερώνουμε ότι καταστατική αρχή της λειτουργίας του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» είναι η αγορά προϊόντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ στις πιο συμφέρουσες τιμές και με αντίστοιχες για την ποιότητα τους πιστοποιήσεις από αρμόδιους Κρατικούς Οργανισμούς.
        Η αρμόδια επιτροπή, με την υπ. Αριθμ. 528/2012 απόφαση Δημάρχου, από το νέο έτος θα φέρει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον τρόπο και την διαδικασία επιλογής των προϊόντων βάσει κείμενης νομοθεσία για την ασφάλεια τροφίμων, και τις προαναφερθείσες αρχές.
     Επίσης σας πληροφορούμε ότι μέχρι τώρα, οι δημότες της Ελευσίνας και Μαγούλας, αλλά και δημότες άλλων περιοχών, αγκάλιασαν το κίνημα, προσδίδοντάς του τη δύναμη πλέον ενός θεσμού αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Έτσι, μέχρι τώρα 3.500 πολίτες έχουν πλαισιώσει την προσπάθεια αυτή του Δήμου, ενισχύοντας τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας.   
     Τέλος ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, (εθελοντές του Θριασίου πεδίου, αλλά και μεμονωμένους), των οποίων η βοήθεια στάθηκε πολύ σημαντική σε όλα τα στάδια της οργάνωσης του κινήματος, (από την συλλογή των αιτήσεων μέχρι τη διανομή) καθώς η αρωγή και η αμέριστη συμπαράσταση τους προσέδωσε την μεγάλη επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

 Η αρμόδια Επιτροπή


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου