Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

16η Δράση, Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Άλλη μια επιτυχής συνάντηση παραγωγών ¨Χωρίς Μεσάζοντες¨ από την Λαμία, το Χρυσοχώρι Καβάλας, τον Αλμυρό Βόλου, την Νέα Βύσσα Έβρου, Υλίκη και Μελισσοχώρι Βοιωτίας, τον Ταξιάρχη Εύβοιας, την Κόρινθο και από τον Πόρο, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο καθιερωμένο πλέον υπαίθριο πάρκινκ, απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας στην Ελευσίνα. Εκατοντάδες συμπολίτες μας αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών παρέλαβαν τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει, χωρίς καθυστέρηση και στην ώρα που είχε προκαθοριστεί από το Δήμο Ελευσίνας. Η συμμετοχή του κόσμου αποτελεί τη δύναμη μας για τη συνέχιση της προσπάθειας μας, που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012.



Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γεώργιος Τσουκαλάς
καλωσορίζει τους παραγωγούς.





Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γεώργιος Τσουκαλάς
 καλωσορίζει τους παραγωγούς.



Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γεώργιος Τσουκαλάς
 καλωσορίζει τους παραγωγούς.




προσφορές των συμμετεχόντων παραγωγών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.





Στη 16η δράση διατέθηκαν:
· 5,5 τόνοι αλεύρι από σκληρό σιτάρι από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας,
· 1200 κιλά ρεβίθια κουκιά και φασόλια (γίγαντες και πλακέ) 
· 100 κιλά σύκα Εύβοιας, 
· 140 κιλά ψωμί από ολικής άλεσης αλεύρι (βιολογικής καλλιέργειας),
· γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, τουρσί, 
· τσάι και ρίγανη βιολογικής καλλιέργειας και σκόρδα Βύσσας.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες παραγωγούς για την ποσότητα αγροτικών προϊόντων που πρόσφεραν για το κοινωνικό παντοπωλείο, και αναλυτικά: 
· 50 κιλά αλεύρι,
· 20 κιλά όσπρια,
· 120 κιλά ψωμί από βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης,
· σκόρδα, σύκα, 
· 14 βαζάκια γλυκά του κουταλιού, 6 μπουκάλια σιρόπι,
· και 30 κιλά λαχανικά. 

Τέλος ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά αρχικά τον κ. Δημητρακάκη Βασίλειο που παραλάμβανε όλες τις παραγγελίες καθημερινά και ακούραστα καθ’όλη τη διάρκεια της υποβολής τους. Επίσης ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά αφιλοκερδώς και με συνέπεια από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πέρας της διανομής, διευκολύνοντας με ποικίλους τρόπους την διοργάνωση. Αναλυτικότερα ευχαριστούμε τους (με αλφαβητική σειρά): Μαραγκάκη Μαρία, Στεφανουδάκη Ελένη, Τσόκα Κωνσταντίνα και την Χαλκιαδάκη Μαρία καθώς προσέφεραν με αγάπη και σε εθελοντική πάντα βάση τις υπηρεσίες και βοήθησαν καθοριστικά ώστε το ακόλουθο εγχείρημα να πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά με επιτυχία και συντονισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου