Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

"Χωρίς μεσάζοντες Δήμος Ελευσίνας" φρέσκια πατάτα Αχαΐας, μέλι πεύκου & πορτοκαλιού, και παραδοσιακά ζυμαρικά.

         

Ο Δήμος Ελευσίνας το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 ολοκλήρωσε τις διανομές στο "κίνημα χωρίς μεσάζοντες" διανέμοντας 11 τόνους φρέσκιας πατάτας (οι οποίες βρίσκονταν στο χωράφι μέχρι τις 15 Ιουνίου) και 1.5 τόνους μέλι πεύκου από την Εύβοια και μέλι πορτοκαλιού από την Επίδαυρο. Επίσης στη διανομή παρευρέθησαν ξανά, μετά από απαίτηση δημοτών, οι παραγωγοί οσπρίων από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων όπως και εκπρόσωποι από το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών από την  Κόρινθο.

Ολοκληρώνοντας τον δεύτερο κύκλο διανομών, ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά:

  • την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταυρούλα Δήμου για τη βοήθειά της, 
  • την ομάδα εθελοντών Θριασίου πεδίου, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς και με συνέπεια, δουλεύοντας ακούραστα, ευσυνείδητα και με χαμόγελο και στις έξι διανομές αγροτικών προϊόντων 
  • καθώς και όλους τους δικαιούχους οι οποίοι πειθάρχησαν στις υποδείξεις τις οργανωτικής επιτροπής συμβάλλοντας και αυτοί σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή των διανομών.


Τέλος, ο Δήμος Ελευσίνας, θα συνεχίσει την προσπάθεια διανομής προϊόντων "χωρίς μεσάζοντες" όσο θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα σε ικανοποιητικές τιμές, με νέες αιτήσεις τον Σεπτέμβριο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου