Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Σάββατο 30 Ιουνίου:φρέσκια πατάτα,μέλι πεύκου & πορτοκαλιού, παραδοσιακά ζυμαρικά. "Κίνημα χωρίς μεσάζοντες"

Μετά τη διανομή 4 τόνων αλευριού, 2 τόνων εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ενός τόνου ζυμαρικών, οσπρίων καθώς και διαφόρων αρωματικών (ρίγανη και φασκόμηλο) που πραγματοποιήθηκε στο πάρκινγκ απέναντι από την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής το Σάββατο 23η Ιουνίου, ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει στις 30 Ιουνίου 2012 ημέρα Σάββατο με φρέσκια πατάτα Αχαΐας, μέλι πεύκου και μέλι πορτοκαλιού, καθώς και παραδοσιακά ζυμαρικά για όσους επιθυμούν, χωρίς να έχει προηγηθεί αίτηση παραγγελίας τους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 στο πάρκινγκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 8:00 π.μ. έως τις 12μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα εισέρχονται στο χώρο της διανομής, με αυτοκίνητο ή πεζοί από τα αντίστοιχα διαφορετικά σημεία εισόδου, και αφού παραλάβουν τα προϊόντα τους θα καταβάλλουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στους παραγωγούς.

Παρακαλούνται όλοι να διαθέτουν το ακριβές αντίτιμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία τους, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

Ζητούμε και πάλι, την συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή σας προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιτυχία του μεγάλου αυτού εγχειρήματος που ανέλαβε ο Δήμος μας.

Επίσης, ο Δήμος Ελευσίνας ενημερώνει τους δημότες που δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε ελαιόλαδο και αλεύρι, (λόγω εξάντλησης ακόμα και των πλεοναζουσών ποσοτήτων εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης) να επικοινωνήσουν με τις γεωπόνους του Δήμου: Δημοπούλου Μαρία και Παναγέα Σταυρούλα στο 2105537242 ή να στείλουν e-mail στο ggaelefsinas@gmail.com.

Τέλος ο Δήμος Ελευσίνας, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, όσο θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα σε ικανοποιητικές τιμές, με νέες αιτήσεις το Σεπτέμβριο.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Τσουκαλάς Γεώργιος χαιρετίζει τους παραγωγούς.
(Διανομή 23-6-2012)Γενική άποψη του χώρου διανομής όπου ακολουθείτε η μέθοδος του drive in.
( Διανομή 23-6-2012)
( Οι φωτογραφίες είναι του κ Γιάννη Καλυμνάκη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου