Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Φωτογραφίες 1ου διαγωνισμού κήπου-βεράντας-φυτεμένου δώματος



Ο Διαγωνισμός Κήπου- βεράντας-φυτεμένου Δώματος τελείωσε!
Τώρα μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε, στέλνοντας την προτίμησή σας  στο e-mail:  ggaelefsinas@gmail.com με την ένδειξη " Διαγωνισμός Κήπου- βεράντας-φυτεμένου Δώματος"

Ως επιτροπή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις (κατά αλφαβητική σειρά): Σοφία Κοσμίδη, Πρόεδρο Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας "Η Νέα Τραπεζούντα" και την Σπυριδούλα Παναγοπούλου Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μαγούλας για  την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή τους στην διεξαγωγή αυτού του πρώτου Διαγωνισμού. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του Ελευσίνιους συμμετέχοντες, οι οποίοι με χαρά και αγάπη, μας άνοιξαν τα σπίτια και τις καρδιές τους!

2 σχόλια:

  1. Καλό το βιντεάκι, αλλά δεν θα ήταν τόσο δύσκολο -νομίζω- να ανεβάσετε τις φωτογραφίες των κήπων, για να μπορούμε να ελέγξουμε τί θα ψηφίσουμε. Στο βίντεο δεν μπορείς ούτε να κρίνεις, ούτε να συγκρίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε/η,
      Σας ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση.
      Ήταν πολύ πιο εύκολο, από άποψη χειρισμού, απλό και λιγότερο επίπονο και χρονοβόρο, να ανεβάσουμε απλά τις φωτογραφίες των κήπων. Αλλά τις ανεβάσαμε σε βιντεάκι για λόγους περιορισμού όγκου δεδομένων που έχουν τα ιστολόγια. (Πάντα βέβαια μπορείτε να κάνετε pause πάνω στις φωτογραφίες ώστε να μπορείτε να τις δείτε καλύτερα). Και εφόσον το επισημάνατε κατά τον επόμενο διαγωνισμό θα βρούμε και άλλο τρόπο ανάρτησης.
      Σας ευχαριστούμε και πάλι για την επισήμανσή σας και ζητούμε την κατανόηση σας!

      Διαγραφή