Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

10η Δράση, Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες

Για 10η φορά και για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ελευσίνας προέβη σε νέα διανομή προϊόντων στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του για το «κίνημα χωρίς μεσάζοντες» σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν υπερδιπλάσια του αριθμού των παραγγελιών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της διανομής διατέθηκαν:

με παραγγελίες
8 τόνοι αλεύρι κίτρινο από σκληρό σιτάρι, από την ΕΑΣ Λαμίας
Και χωρίς παραγγελίες:
10 τόνοι πατάτες από την Υλίκη Βοιωτίας
1 τόνος κρεμμύδια από την Υλίκη Βοιωτίας
1.5 τόννοι πορτοκάλια μανταρίνια και λεμόνια από τις Κεχριές Κορινθίας
1.5 τόνοι μήλα από την Τρίπολη
600 λίτρα κρασί από την Οινόη Αττικής
και 500 κιλά ελιές καλαμών από τους Βουτιάνους Λακωνίας


Ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά αρχικά τον κ. Δημητρακάκη Βασίλειο που παρέλαβε όλες τις παραγγελίες των πολιτών καθ΄όλη τη διάρκεια της υποβολής τους. Στην συνέχεια τους Κωνσταντίνο & Σπυριδούλα Παναγοπούλου, για την εγκατάσταση και δωρεάν  διάθεση στο Δήμο, ξύλινου λυόμενου για τις ανάγκες τις διανομής με κλιματισμό και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Η προσφορά τους ήταν ανέλπιδη και πολύ σημαντική, καθώς στέγασαν τις «καιρικές ανησυχίες» των διοργανωτών. Επίσης ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει  όλους τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά αφιλοκερδώς και με συνέπεια από το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου μέχρι το πέρας της διανομής, δουλεύοντας  ακούραστα, ευσυνείδητα, με χαμόγελο και πολύ όρεξη παρά την μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Αναλυτικότερα ευχαριστούμε τους (με αλφαβητική σειρά): Δανιήλ Ηλία, Δανιήλ Κωνσταντίνο, Κτενά Θεφύλακτο, Κτενά Σπυρίδωνα, Μαραγκάκη Μαρία, Μίχα Κωνσταντίνο, Νεκταρίδη Νικόλαο, Νηζησκιώτη Σωτήριο,  τον πρόεδρο των εθελοντών Θριασίου πεδίου Ρεντούμη Δημήτριο και την Τσόκα Κωνσταντίνα, καθώς με την προσφορά τους βοήθησαν καθοριστικά ώστε το ακόλουθο εγχείρημα να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και συντονισμό, αφού η προσέλευση του κόσμου και αυτήν την φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
  Επίσης ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να αναφέρει τη βοήθεια της Αντιπεριφέρειας και συγκεκριμένα της Αντιπεριφεριάρχη κ. Σταυρούλας Δήμου και του υπεύθυνου του Γραφείου Κίνησης κ. Μιχάλαρου Στέφανου, καθώς και τους συμμετέχοντες παραγωγούς για τις προσφορές τους στο κοινωνικό παντοπωλείο και συγκεκριμένα:
105 κιλά αλεύρι κίτρινο από σκληρό σιτάρι από την ΕΑΣ Λαμίας
120 κιλά πατάτες από την Υλίκη Βοιωτίας
40 κιλά κρεμμύδια από την Υλίκη Βοιωτίας
15 κιλά πορτοκάλια από τις Κεχριές Κορινθίας
10 κιλά λεμόνια από τις Κεχριές Κορινθίας
4 κιλά μανταρίνια από τις Κεχριές Κορινθίας
30 κιλά μήλα από την Τρίπολη
13 κιλά ελιές καλαμών από τους Βουτιάνους Λακωνίας  

 Τέλος σας πληροφορούμε ότι η υποβολή αιτήσεων συνεχίζεται για φασόλια γίγαντες και φασόλια πλακέ, για ρύζι νυχάκι (καστανό και απλό) καθώς και για ρύζι γλασσέ που θα διατεθούν το Σάββατο 2 Μαρτίου. Σας επισημαίνουμε ότι η υποβολή παραγγελιών είναι πολύ σημαντική, για την σωστή ενημέρωση των παραγωγών σχετικά με την ποσότητα προϊόντων που θα πρέπει να προσκομίσουν, για αυτό και παρακαλούνται όλοι να υποβάλλουν τις παραγγελίες τους μέχρι την 1η Μαρτίου 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου