Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μαθητικός Διαγωνισμός κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς

    Οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με την ευγενική υποστήριξη της«ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» και του Δήμου Γαλατσίου καλούν όλους τους μαθητές (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Σ.Δ.Ε., Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) να συμμετάσχουν στον «16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.
    Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου (Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ 8, τ.κ 111 41, Γαλάτσι, τηλ.: 210 2288340 & 210 2288341 Fax: 210 2288340, e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • Οι φωλιές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και να έχουν την δυνατότητα να αναρτηθούν σε δένδρα.
  • Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα συνοδεύει αυτή, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής της .   
Οι φωλιές μετά το τέλος του Διαγωνισμού  δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του «Άλσους Βεΐκου» του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Α. Τρίτσης” και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής. Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι και στις καλύτερες φωλιές θα δοθούν αναμνηστικά.
(πηγή:www.ornithologiki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου