Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Νέες Παραγγελίες στο "Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες" 7η δράση.
Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που πλήττουν πρωτίστως τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, επιβάλλεται να σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον. Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Ελευσίνας θέλοντας έμπρακτα να ενισχύσει τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας, αγκαλιάζει για δεύτερη χρονιά το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» εξασφαλίζοντας άριστης ποιότητας αγροτικά προϊόντα από την Ελληνική γη, κατευθείαν από τους παραγωγούς, σε προσιτές τιμές, προχωρώντας σε νέες παραγγελίες σε βασικά είδη διατροφής προκειμένου να στηρίξει τους καταναλωτές. Τα προϊόντα, τα οποία έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για την ποιότητά τους, είναι τα εξής:
 • Αλεύρι κίτρινο από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας (τύπου 70%, ελληνικού σίτου με πιστοποίηση Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, και σύμφωνα με τα πρότυπα του Agro 2, διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000), 3,50 ευρώ τα 5 κιλά, 6,50 ευρώ τα 10 κιλά και 14,00 ευρώ τα 25 κιλά. 
 • Φακές (μέτριες) από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων σε συσκευασία των 5 κιλών 7.50 ευρώ, (καθαρισμένες σε ηλεκτρονικό καθαριστήριο) 
 • Ρεβίθια (μέτρια) από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων σε συσκευασία των 5 κιλών 9 ευρώ η συσκευασία (καθαρισμένα σε ηλεκτρονικό καθαριστήριο) 
 • Παραδοσιακά ζυμαρικά από την Κορινθία με γάλα και αυγά σε συσκευασίες του ενός κιλού, (χυλοπιτάκι, κριθαράκι χωριού, κριθαράκι γιουβέτσι, χυλοπίτες φούρνου, λαζανάκι, σπαγγετίνι χωριού, ταλιατέλλες χωριού, κοφτό χωριού, τριβέλι, κοχυλάκι, τραχανάς ξινός, τραχανάς γλυκός, τραχανάς σταρένιος 2,90 ευρώ το κιλό, και χυλοπίτες και κριθαράκι πικάντικα λαζάνια και τριβέλι με λαχανικά 2,00 ευρώ το μισό κιλό). 
Για το έντυπο παραγγελίας πατήστε εδώ.(*.pdf)
Για το έντυπο παραγγελίας πατήστε εδώ.(*.doc)

Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το αποστείλετε ή να το παραδώσετε: 

1. ηλεκτρονικά στο e-mail: ggaelefsinas@gmail.com
2. με φαξ στο τηλ: 210-5537274 (Ελευσίνα)
3. στους εθελοντές του Δήμου που θα βρίσκονται στην είσοδο του Δημαρχείου Ελευσίνας (Χατζηδάκη 41 και Δήμητρος) και στο Δημοτικό Κατάστημα Μαγούλας (Ηρώων Πολυτεχνείου 2), από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι από τη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 24η Οκτωβρίου.   

Η Διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο πάρκινκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 .
(photo: Αθανασία Παναγέα ©)

2 σχόλια:

 1. Καλό θα ήταν να δώσετε το έντυπο παραγγελίας και σε κείμενο (.doc), μιας και είναι λίγο δύσκολο το σύνολο των ενδιαφερομένων να γνωρίζει πως να τροποποιεί ένα .pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε πολύ, για την επισήμανση. Προσθέσαμε ήδη και έντυπο παραγγελίας σε κείμενο (.doc.

   Διαγραφή